Thuiskomen in jezelf en voelen wie je wérkelijk bent, dat is een diep verlangen dat naar mijn overtuiging elk mens met zich meedraagt.

De grote vraag echter waar een ieder mee lijkt te worstelen is, hoe kóm ik ‘daar’, waar vind ik ‘het’ ?

Ik dacht … hoe ga ik dit alles in woorden vatten voor je, en weet je, ga er een paar minuten lekker voor zitten … open je … en bekijk deze korte video van Brandon Bays maar eens en ervaar wat het zien ervan met je doet …

 

 

En … kon je de boodschap tussen de woorden door voelen?

Want ook al kon je wellicht niet alles letterlijk verstaan, het wezenlijke van wat er bedoeld wordt is vast rechtstreeks je hart binnen gekomen, mooi is dat, hè …

Er is voor jou de mogelijkheid oude pijn achter je te laten en de weg naar binnen nog meer vrij te maken, samen met Brandon Bays kun je een 3-daagse Journey Intensive gaan beleven.
Ik kan je zeggen (en ik spreek uit ervaring ;-) dat dit je zóveel zal brengen, vanaf dat moment wil je niets liever dan vanuit je Bron leven … en zoals Brandon al zei : “stop met zoeken, het is er aldoor al … je bént het!”

Wanneer je onderstaande  link aanklikt kun je rustig meer over The Journey Intensive in Nederland lezen ….

Naar de Journey Intensive informatie

Mocht je aan alles voelen dat dit jouw moment is om dit mee te gaan maken, dan kun je via dezelfde link jouw dagen vast laten leggen. Je kunt hierbij gebruik maken van mijn kortingscode ( Promocode ) MYJOURNEY18  die je 50 euro korting geeft.

Het proces om The Journey Intensive vast te leggen spreekt eigenlijk voor zich, het zal je vast en zeker lukken.

Handig om te vermelden is dat Brandon gewend is te praten voor groepen mensen van wie Engels niet hun moedertaal is, ze is echt heel toegankelijk in haar taal.
En weet dat je het aan kunt geven wanneer je gebruik wilt maken van Nederlandse vertaling via koptelefoons.

Mocht er toch iets zijn wat je met me wilt delen of waar je vragen over hebt, dan kun je me natuurlijk bellen of mailen.

En wie weet tref ik je dan op deze 3-daagse Journey Intensive samen met Brandon Bays, graag tot ziens!